Uppdatering ;)

Blev två kilometer promenad idag och 3 kärror skit i hagen ;) Inte mycket, men i alla fall något. Imorgon ska vi på det igen, antingen innan eller efter jobbet =) Ser fram emot att försöka komma igång lite. Imorgon blir det snack med syrran om hemma-träning.
Var sugen på att baka bullar idag. Det var nog tur att det inte blev så ;) För jag hade nog haft svårt att inte äta av det i så fall. Ska vi nu försöka vara lite nyttiga här hemma, jag och älsklingen, så kan vi ju vara lite rättvisa mot oss båda och inte ha en massa skit hemma, hahaha..
Måste även köpa nya walking-skor. De jag har är inte bra längre, väl använda är de, men slitna nu. sambon får ju ont i benhinnor lätt och förra veckan (efter min 7-kilometersrunda, se jag kan om jag vill!) hade även jag ont i mina benhinnor. Så det är nog dags att byta dojjor i alla fall =)

Hoppas ni mår bra alla, nu är det snart sängen som gäller. Jag börjar faktiskt bli peppad inför lite jobb imorgon. Ja, jag har saknat älskade kollegorna och barnen och det ska bli riktigt roligt att jobba!! Milton ska vara hos farmor så länge och det går ju alltid bra så det är ju inga konstigheter. har jag lite tur så är de kanske ute och går på eftermiddagen och passerar jobbet, så jag får ge en liten puss till min fina pojke <3

Nej, nu ska tvätten upp, vikas och läggas in. Bättre sent än aldrig. Kram igen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0