Nej nu jäklar!

Jag är så trött på mig själv!

Jag är i så himla dålig form och inte heller gör jag något åt det heller. Nu är det dags att ge det ett försök i alla fall, det kommer en sommar som verkligen närmar sig med stormsteg och om jag över huvudtaget ska våga visa mig på en strand alls i sommar vid något tillfälle så bara måste jag göra något nu.
- Utöka promenaderna och gå oftare. Jag älskar ju att ut och gå och det är himla mysigt att gå med barnvagnen! Är ute och går en lång promenad i stort sätt varje dag och hinns det inte med en lång tur så försöker jag göra något annat med Yda, promenaderna är framför allt för hennes skull.

- Min syster är så duktig på att hemma-träna. Ska minsann be henne sätta ihop ett litet program åt mig som jag kan göra. Jag menar, Milton sover ju faktiskt oftast 2 timmar varje förmiddag, det borde inte vara så svårt för mig att träna lite den tiden.

- Äta bättre. Har varit flitig och lagat mat mycket de sista veckorna. Eller ja, mer än vanligt. Mycket för Miltons skull då han totalvägrar att äta färdig barnmat. Men jag måste bli bättre i övrigt; äta regelbundet, återuppta min vana med att äta havregrynsgröt till frukost och inte slarva med frukosten, inte slarva med kvällsmat.

Nej nu jäklar ska det bli lite förändringar här. Det blir godig/kakor vid kalas eller andra speciella tillfällen, det räcker gott och väl. Hur gör ni med träning, vad tränar ni och när?
Nu är det dags, återkommer framåt våren med detta ämnet och uppdaterar er om hur det går för mig. Så ses vi kanske på stranden i sommar ;) Kram igen!


Kommentarer
Anna

Du ska se vad som händer när Milton börjar gå och du får springa efter honom!!! Gösta är sjövild och jag har gått ner bara efter att springa efter honom!

2011-03-20 @ 11:09:46
Fanny

Åh Anna, helt plötsligt längtar jag jättemycket efter att Milton börjar röra sig fort framåt! Kram

2011-03-20 @ 11:12:54
URL: http://fannyochmarcus.blogg.se/
Sandra (www.minplanet.se)

Kusin, träna på morgon/förmiddag - pilates är jättebra träning, man kommer snabbt i form, blir rörlig och får långsmala snygga muskler! Kombinera med lite yoga, bra för kroppen både inuti och utanpå =) Jag ska också se till att inte äta godis och choklad jämt och ständigt.. vi kan peppa varandra, jag lär behöva! Är så gott som beroende av choklad! Kram på er alla i familjen =)

2011-03-20 @ 11:25:44
URL: http://www.minplanet.se
Alexandra

Du kan låna Emilia då lär du få springa =) Ja man vill ju vara snygg till sommaren vilket lär vara omöjligt för min del men man kan ju göra så gott man kan så länge tills operationen=) Nu börjar vi bli friska här Emilia är bra nu det är bara jag som e lite snorig är men idag ska vi ut så Emilia kan springa runder lite och köra helt slut på mig=)

2011-03-20 @ 12:11:13
URL: http://mealexandra.blogg.se/
Anne

Träning, vad är det?

Jag hade tanken på att efter graviditeten, när jag får röra mig igen, då ska jag träna....

Nu fyra månader senare, tränar jag fotfarande inte. Jag känner att JAG BORDE, men disciplinen finns ingenstans...En rejäl spark där bak är nog vad som behövs :)

2011-03-20 @ 12:53:15
URL: http://www.dittenodatten.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0