Måndagslista nr 22 - Malmö-tripp

Redan måndag igen, vad veckorna springer iväg och vi är redan inne i mars månad, härligt!
Och percis som alla andra måndagar är det dags för måndags-lista=)
Idag måndag är jag glad för att...

...min fina Marcus har varit ledig idag (dock jobbar han många dagar nu på raken, men det pratar vi inte om ;) )

...Milton är min glädje och gör mig glad varje dag, därför skrivs han in i varje måndagslista!

...jag förmodligen har hittat en ny medryttare till min fina Armani. Ledsen är jag över att jag inte hinner rida mer än vad jag gör, men det är roligt om någon vill hjälpa mig med min fina häst, han behöver det och är värd det!

...jag idag har och bästa systern varit i Malmö. Min iPhone skulle lagas då jag spräckt glaset, vid två olika tillfälle (pinsamt...!). Det blev massor med mys, skitsnack och skratt och så lite shopping, mat och tågresor. Är så glad över att hon följde med mig, jag och min syster har så roligt ihop!

...jag och familjen hade en jättehärlig lördagkväll med "latte-familjerna", hahaha... Verkligen ett så härligt gäng och vi trivs verkligen med allesammans, så roligt med ett gäng nyfunna vänner med barn i samma ålder =)



Så ja, det var veckans lista! Bilden under togs på mig under resan ner mot Malmö. Snodde den i Mimis blogg ;) Jag var lite väl optimistisk där med tunn tröja, skinnjacka och inga vantar.. Dumt för jag som är så frusen frös givetvis hela tiden. Killen som gjorde vid min telefon var verkligen toppen! Jag var så nervös och gjorde väl precis det man kanske inte ska göra - lämnade telefonen till killen och han körde sedan iväg med den.. Mimi var snabb och tog registreringsnumret på hans bil, hahaha! Men en timme senare ringde han och var klar, mötte upp oss i stan igen och jag fick tillbaks en hel och fin telefon, bra service det där!!





I stan shoppades mest till mig faktiskt. En mörkblå kofta, en svart och en grå långärmad tröja som var längre bak än fram (de var precis likadana förutom färgen) och så ett par jättefina byxor. Milton fick två par shorts till sommaren.

Idag måste jag passa på att gratulera Alfred, stora killen som fyller 1 år idag, vet att hans mamma brukar läsa här inne ;) Hon är faktiskt också den som är "duktigast" på att kommentera mina blogginlägg!
Nej nu är det dags för "Ett Barn i Minuten" på fyran och så den där klassiska muggen te som dricks varje kväll. Sov gott allesammans, massor med kramar och hoppas ni har en härlig vecka framför er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0