MAMMA

I morse när jag tyvärr fortfarande sov, så sa Milton "mamma" sa Kalle - han tittade på mig i sängen (Milton alltså) och sa mamma flera gånger, jag är såååå glad och stolt! Det känns faktiskt lite, eller nej väldigt speciellt och värmer gott i mig! Nu vet han i alla fall vad mamma, pappa, Yda och lampa betyder. Han förstår säkert mer, men det är så mycket vi vet att han förstår ;)

Idag har varit en toppendag. Började dagen med en morgonpromenad med Yda innan Kalle skulle jobba. Då var det riktigt skönt ute, ltie disigt och solen sken - så härligt!! Dagen har sedan 14 någon gång spenderats i Vinslöv. Blev ju regnigt mot eftermiddagen tyvärr, men jag lämnade Milton hos moster och for till hästarna och tog båda vovvarna med mig, mys! Passade på att mocka några kärror i hagen också. Det behövdes verkligen, men det är fortfarande fruset på sina ställen så det var inte helt enkelt =)
Sedan hem till föräldrarna igen där Milton väntade. Fikade lite och traggade. Sedan kom mormor/mamma hem och hade med sig fina kläder till Milton, så snällt!! Tiger-tröjan kom väl till pass då tunna långärmade tröjor är toppen under jacka nu till våren tror jag =)

Kvällen spenderas i ensamhet. Pyttipannan, äggen och rödbetorna är nere och nu väntar te! "Halv Åtta Hos Mig" på tv och efter det "Arga snickaren" och sedan "Vad blir det för mat?". Hoppas Marcus blir borta länge ;) Han är på fotbollsträning. eller ja, han kan itne träna för han har (givetvis..) fått bekymmer med benhinnorna så nu är det strikt vila och smörja med inflammatorshämmande salva.

Nej tv och te kallar. Ha det fint och sov gott. Kram från Mamman!!


Kommentarer
Anonym

Naw... Va mysigt!

Snart får du höra det hela tiden :-)

När de väl kommit igång så brukar de tycka det är roligt att prata.

Ha en mysig kväll Mamma.

Kram

Peppe

2011-03-09 @ 22:19:49
URL: http://jalkling.blogg.se/
britta Bloggar

Åh vad mysigt!

Sv: vi beställde från Adlibris!

2011-03-10 @ 08:44:19
URL: http://brittabloggar.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0