Lediga, härliga tisdag!

Det är verkligen så härligt när Marcus är ledig på tisdagarna! Idag fick jag sovmorgon och det var såå skönt! Gick upp när Milton precis hade somnat förmiddagsluren och sambon hade redan hunnit med att diska, plocka iordning och rensa avloppet i duschen - vilken lyx! Jag började istället dagen med en lite längre promenad med min lilla Yda och sedan en lite sen frukost med fina sambon.
När Milton hade vaknat och jag duschat och gjort mig iordning så stack vi ner på stan. Kalle var visst shoppingsugen, äntligen ;) Hans garderob har ekat tom ett tag, men är nu lite påfylld. Milton fick ett par byxor och jag köpte en vårkappa som jag suktat efter så länge, men varit för snål för att köpa, men nu så ;)


Denna fina jacka blev det och jag är sååå nöjd!!







Efter staden körde vi till Vinslöv och fikade lite hos Miltons farmor och farfar. Marcus och Milton blev kvar där sedan då jag for till hästarna med min nya medryttare. Armani var bara för trist idag och vägrade bli fångad i hagen, men till slut efter många om och men och ännu fler svordomar senare så var han inne. Ridturen gick felfritt för ekipaget och jag och Yda fick en härlig skogspromenad tillsammans med häst och ryttare.
Väl hemma så somnade Milton direkt efter pyjamaspåtagning, han var bra trött och hade precis ätit middag och farmor och farfar så det blev ingen välling utan sängen direkt.

Nu sitter vi andra här i soffan och njuter framför tv'n. Sappar lite mellan House, fotboll och Desperate Housewifes, märks det att vi inte är helt överens om vad som ska tittas på?! Kalle vill se de två första och jag det sistnämnda ;)

Till inlägget jag skrev häromdagen om Tänkaren Milton fick jag en så fin kommentar. Det värmer gott när folk kommenterar mina foton och ger mig beröm. Det betyder jättemycket för mig och är något jag vill lära mig mycket mer om. Egentligen är jag ju rakt igenom rena hobbyfotografen, men älskar det!

Nähä, nog babblat för idag, nu blir det mer tv-tittande innan det är dags för kvällens sista sysslor och sedan sängen. Kram på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0