Rutiner, rutiner, rutiner

Jaha, nu ska det ske en förrändring här hemma. Milton hade en väldigt jobbig kväll och natt och likaså vi då givetvis. Jag tror att Milton behöver ännu mer fasta rutiner än vad vi har haft nu sedan ett tag tillbaks. Först trodde jag det berodde på flytten, men n'r jag sedan tänkte på det så började detta långt innan vi flyttade.
Så nu ska här till åtgärder och så hoppas vi det kan hjälpa Sötsnöret att hitta en bättre rytm. Upp samma tid varje morgon och äta frukost vid ungefär samma tid alltid.
Lunch serveras 11,30 för att sedan vila middag. Eftermiddag med mellanmål och kvällsmat vid ungefär samma tider och sedan ska Milton göra sig i ordning för kvällen, pyjamas på och så välling för att sedan upp och läggas runt 19,30-20,00.
Än så länge har det fungerat kanonbra! Han somnade faktiskt av sig själv nu efter lunch när det var dags att sova middag och det har inte hänt på jättelänge!!
Vi hoppas nu att detta ska fungera. Nu ska jag röja lite och vika lite tvätt och faktiskt njuta lite av lugnet. Älskade M jobbar, men när han har slutat ska vi åka iväg och handla lite =)
Sedan är Marcus ledig i två dagar, härligt och det ska vi ta vara på! Kram på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0