Måndagslista nr 38

Hej på er alla! Idag är det ju ny vecka och jag har så mycket att vara glad över just idag! Så denna måndag är jag extra glad över...

...att jag har kommit in på en av utbildningarna jag har sökt. Är så enormt glad och lättad över detta och det känns så bra!

...att jag är ledig fyra nätter nu tillsammans med min fina lilla familj här hemma.

...att vädret verkar ha vänt, skönt med sol och lite värme tycker jag precis som många andra säkert =)

...att vi har det riktigt bra i vårt fina lilla hus på landet. I morse när jag var ute och gick med Yda efter natt-jobbet så stötte vi på en rådjursmamma (jaja, jag vet inte vad det heter, hoppas inte Marcus läser för då blir han kanske sur över att jag inte kan någonting om vad de olika vilten heter i köns-form ;) ) med en liten bebis, bara några få meter från oss. De stannade på vägen och tittade en stund på oss och gick sedan lugnt vidare ner på ängen andra sidan - ljuvligt.

...att jag har en underbar liten Yda, som är så lydig och aldrig skulle få för sig att bryta mot det jag/vi säger och därmed aldrig skulle sätta efter dessa rådjur vi mötte i morse, till exempel. Fina Yda..

...att Milton utvecklas mer och mer hela tiden, häftigt att se! Han förstår så himla mycket nu och snappar upp ord både här och där - nya ord är knapp, halsband och bäää (får). Papp=knapp och bamba (typ)=halsband. Annars går mamma, pappa och flagga värmt här hemma ;) Klappas händer och vinkas för fullt och så lite andra ord som kommer då och då - underbart!!



Här får ni förresten se oss två tillsammans, inte var dag vi fastnar på samma bild, oftast står ju en av oss bakom kameran. Men Marcus fina kusin Malin fotar massor och är så duktig. Som ni ser så togs fotot på midsommar, på Marcus födelsedag och allt. Förresten på Midsommardagen firade vi vår 7:e förlovningsdag. Marcus - jag älskar dig!



Nu håller vi kväll och ser fram emot en fin dag imorgon tillsammans. Kram till er, hoppas ni mår väl!


Kommentarer
Anonym

Fina ni är:) Och så roligt för dig med din utbildning! Spännande - vad är det du ska läsa? Och du, rådjursmamman heter rå (eller råget), barnet kid;) Trevlig sommar till er alla tre!

2011-06-28 @ 22:12:33
Tvilling

Ni är så fina <3

2011-07-10 @ 21:39:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0