Måndagslista nr 37

Hejsan! Idag är jag mest inte glad för något alls... Men något ska jag väl kunna hitta på ;) Ikväll avslutas min föräldraledighet och jag börjar jobba, en stor sorg för mig =(
Men lite glad är jag denna veckan eftersom...

...det på fredag faktiskt är midsommar! Så härligt och vi ska spendera den med fina vänner och släktingar till sambon och en hel drös med småttingar, så roligt! Vi har dessutom med oss gamla pärlan till husvagn, den husvagn som jag har spenderat många svenska semestersomrar i med mina föräldrar och nu är det Miltons tur att få göra det med oss, kärlek!

...sambon går på semester lagom till midsommar! Detta innebär fem veckor med massor av ledighet tillsammans hela familjen eftersom jag bara arbetar 64% och dessutom nätter som sagt, så det kommer bli ljuvligt egentligen!

...jag idag har varit en snabb sväng i Malmö, en timme ungefär ;) Intervju på sista utbildningen jag har sökt, så nu är det bara att vänta och se, jag håller mina tummar hårt kan ni tro!


Idag blir min lista ganska kort, för nu vill jag verkligen spendera hela eftermiddagen med min älskade Milton och hoppas att jag hinner natta honom också innan det är dags för jobb.
Kram till er och hoppas ni har en fin vecka framför er!



Älskade Milton!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0