Intensivt

Det gick JÄTTEBRA idår för min Armani på kliniken. Inga cystor i bakknäna så långt ögat når (via röntgenbilderna ;) ), dock en kotledsinflammation i ena frambenet och en broskbildning i samma kota. det verkar dock som om det kommer att gå att behandla.
Men det är lite insentivt nu i ett par dagar. Medicin morgon och kväll i några dagar. Bandage som ska av först imorgon bitti. Boxvila till dess, eller ja, ett par timmar ute i sjukhage nu på dagen, så länge det är uppehåll.

Dessutom firar vi ju studenter idag, två stycken =) Hästarna får dock bli lite prioriterade idag känner jag och så får det andra komma sen.
Imorgon ska jag dessutom ner på en grej i Malmö. Marcus fick tydligen jobba dessutom så nu måste barnvakt raggas fatt i och så blir det upp och hoppa tidigt för mig imorgon, sätta mig på ett tåg och fara iväg. Tycker väl att det känns sådär lagom roligt, men det gäller en utbildning som jag hemskt gärna vill in på, så det är väl bara att bita ihop och göra det =)

Nu sussar Milton i vagnen ute. Jag ska under tiden plocka iordning lite och göra vid mig. I eftermiddag blir det fullt ös, så jag tänkte även unna mig en fika för mig själv medan Sötsnöret fortfarande sover.

Måste rusa, kramar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0