Fullt ös ikväll!

Och först nu la sig lunget här hos oss! Pappa kom hit vid 18 och då tog vi vovvarna och Milton på en ljuvlig promenad, oj vad skönt det var, helt underbart och precis lagom varmt. Milton älskade det och försökte känna på allt gräs och alla blad som svischade förbi vagnen.
Efter promenaden så drog pappa och Marcus igång med rivning i det som ska bli mitt stall - oj vad mycket som behöver åka på tippen och oj vad männen är duktiga ;)
Jag fick istället umgås med Milton. Lite kluvet där faktiskt, för jag ville allra helst hjälpa till eftersom det ändå är mitt projekt. Fick dock stiga åt sidan, de andra två är ju starkast och det är nog bäst att de jobbar.
Milton och jag gick bort till gungan och gungade för fullt tills regnet kom. Då gick vi in och asade med oss dammsugaren i hela huset (jag ääääälskar centraldammsugare!). Milton kröp efter överallt, han gillar dammsugaren tack och lov, så jag kan städa även när han är vaken.
Sedan slocknade Milton strax efter 20 och då for jag iväg med pappa hem till dem för att hämta husvagnen. I den ska vi spendera midsommaren ju och det ska bli härligt!!

Nu har jag duschat och ätit och nu sitter jag i soffan och tar igen mig, Marcus också, det behövde vi. Imorgon ska jag packa husvagnen för ett par dagars semester, så det blir lite jobb med det också under morgondagen. Marcus jobbar (sin sista dag innan semestern!) och efter det sticker vi på camping-trip.

Nu är det snart dags att krypa ner i sängen, som dessutom är renbäddad, ja tack! Kram på er


Ps. vad roligt med lite kommentarer med tankar kring gårdagens inlägg! Ds.


Kommentarer
Lina

Ang. kläder så tror jag att jag hade handlat lika mycket kläder till min son som jag gör till min dotter. Isabella har ju ganska mycket unisexkläder så det är ju ingen skillnad där precis :)

Kataloger är skrämmande, klädavdelningar överlag är skrämmande i könsfördelning! Micke tittar inte längre i katalogerna som kommer hem med motivering: "Varför ska jag det när det aldrig finns något?"

2011-06-23 @ 08:34:50
URL: http://angelina86.blogg.se/
Camilla

Trevlig midsommar till er oxå. Hoppas ni får en trevlig semester med husvagnen. Var ska ni åka?

Ha det gott. kram

2011-06-26 @ 12:59:43
URL: http://lillafritzson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0