Ensam hemma, typ

Eller ja, det är jag givetvis inte ;) Med mig har jag min Yda och på ovanvåningen sover Milton. Marcus är iväg så jag njuter i fulla drag av min jordgubbstallrik, som så ofta just nu, underbart gott! Lite bra på tv är det också, fast just nu har jag lite överskottsenergi som jag är lite sugen på att ta till vara så det blir nog lite ogräsrensning om en stund =)

Dagen idag har varit helmysig! Milton och jag spenderade förmiddagen i en park i Hässleholm med en hel massor av barn och föräldrar, Familjens Hus (babycafé, öppna förskolan etc.) hade sommaravslutning, så mysigt och vi tycker som mycket om att umgås med vännerna, Milton och jag. Vi två har faktiskt inte varit i Hässleholm sedan vi flyttade tillbaks till Vinslöv så det var ett kärt återseende av staden ;) Körde även förbi lägenheten och "vår" rondell, det känns fortfarande lite konstigt att inte köra in på vår gata, utan bara köra förbi.

Nähä, min tallrik skriker efter mig, kram på er!


Kommentarer
Ingrid

Godmorgon, Asken i inlägget kommer från SIA. Vi har den i butiken Handplockat men den finns säkert också hos de flesta som säljer just SIA. Den kostar 129 kr om jag inte minns fel.



Jordgubbstallrik låter inte helt fel :0)



~Ingrid

2011-06-17 @ 05:47:52
URL: http://livetibyn.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0