Oj oj oj!

Jag sitter här och funderar på min framtid. Viktiga grejer det där. Mycket viktiga.
Har tre utbildningar jag har kommit in på (kan knappt förstå det själv, TRE stycken, herregud!! Jag som tänkte att jag får väl vara glad om jag kommer in på någon och så kommer jag in på tre stycken!) och det kan ju tyckas vara ett riktigt i-landsproblem, men någonstans är det ju viktigt att jag väljer rätt.

Jag tänker inte bara på utbildningen, utan mest tänker jag på Milton. Vart bör jag studera för att det ska fungera som bäst med honom? Hur är studierna upplagda? Milton kommer ju vara på dagis 4 dagar/vecka (Marcus är ju ledig en vardag varje vecka och då är Milton också det) oavsett om jag ska till skolan eller inte, för är jag hemma så är det ju hem-studier. Men det hade varit bra att veta hur schemat kommer se ut, kanske kan jag hämta Milton redan vid 15 istället för 17 vissa dagar (om det ens blir 17, jag vet ju inte det än alls) etc. Och om Milton skulle bli sjuk, kan vi lösa det rent praktiskt då?

Och hur ser pendlingsmöjligheterna ut? Osby vs Malmö?

Och en annan viktig aspekt - hur ser framtiden ut, efter studier? Det är ju egentligen det näst viktigaste, efter Milton (även om detta i allra högsta grad involverar Milton och Marcus lika mycket som mig).

Oj oj oj, jag har så mycket tankar som snurrar i huvudet och denna vecka måste jag tänka färdigt känner jag. För min egen skull, för jag mår inte bra av att gå och mala fram och tillbaks, hela tiden. Sätter sig i magen och jag får ont.
I kväll har jag surfat runt på de tre utbildningarna och funderat fram och tillbaks, massor. I morgon (om rösten är bättre, hahaha..) ska jag ringa till en av skolorna då jag har ett par frågor i hopp om att beslutet kan bli enklare efter det.

Märks det att jag har suttit själv i kväll? Hahaha.. Marcus har varit ute och jagat och Milton sover sedan tre timmar tillbaks, så mycket tid har gått åt till surfande och tänkande, bra det!
Nu säger jag godnatt och ska försöka släppa studie-tankarna för idag, det får vi ta i i morgon. Kram på er!


Kommentarer
Camilla

Hoppas du fick ordning på tankarna och att dina funderingar gick bra! :) viktiga saker måste man fundera igenom innan man tar beslut. Nyfiken på vad det är för utbildningar du sökt och kommit in på! vi ska ta väl hand om din son undertiden! :)

2011-07-28 @ 08:36:26
URL: http://lillafritzson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0