Hemma-projekt

Dessvärre inga bilder idag, men det kommer. Håller på för fullt med ett av våra mer omfattande projekt inomhus i huset, i hallen denna gång. Bilder kommer på det imorgon tror jag. Mår inget vidare idag och borde kanske inte jobba, men jag tänkte faktiskt bita ihop och jobba ändå =) Därför har eftermiddagen mest gått till att kurera mig med vila och en stor mugg te.
Men som sagt, lite mer har jag ju gjort i och med hall-projektet. Älskar att göra om hemma, speciellt att måla. Det finns så mycket man kan göra med färg och med just färg kommer man långt!

Min familj är fortfarande iväg, det går visst bra på beachhandbollen för sambon idag och Milton verkar ha det bra med farmor och farfar. Nog saknar jag dem allt, men just idag har det varit jätteskönt att vara själv då jag verkligen har kunnat ta det hur lugnt som helst =)
Därför ska jag och fina Yda snart samla ihop saker och krafter och bege oss till mina föräldrar, lagom promenad och ändå på väg till jobbet. Blir lite lappsjuk av att vara själv, så lite ska jag "socialisera" mig idag tänkte jag ;)

"Ses" imorgon, kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0