Från partyprissor till hemmaföräldrar

Japp, så är det här - snabba kast ;) Igår var Marcus och jag ute tillsammans och festade till det lite, för första gången på nästan 2 år! Först var vi här ett gäng vänner och umgicks, åt och drack gott. Milton älskade det och härjade rundor här med vuxna och hundar i ett par timmar längre än vanligt, innan han formligen stupade i säng. Sedan for vi två tillsammans med Alexander och Malin in till Kristianstad ett par timmar och härjade vidare - och oj vad roligt vi hade, hahaha! Karro och Jocke var kvar här hemma och satt barnvakt åt Milton, som sov gott hela tiden - tack snälla ni!
I morse var det bara för mig att stiga upp när Milton ville det. Var i och för sig inte såfarligt, han sov ju ända till nio ungefär, så vi gick ner och åt frukost, sedan låg jag på soffan medan han lekte på golvet, tack och lov var han väldigt nöjd med den uppdelningen =)

Annars har dagen gått i långsamhetens tecken. Marcus har varit lite extra långsam (hahahaha...) efter flera dagars alkoholintag och nu är det nog paus med det för ett tag fram över, kroppen behöver nog en paus, stackaren ;) Lite "Sommar med Ernst"-repriser genom datorn, Marcus har lagat mat och jag har faktiskt varit ganska så effektiv här hemma, eftersom jag fick för mig att dra igång med ett projekt lite snabbt i eftermiddags. Berättar mer om det en annan gång, det ska bli en överraskning till någon!

Nu tänker vi hålla kväll, Milton har somnat och vi ska nog endast sitta på soffan framför tv'n resten av kvällen, skönt! Hoppas ni har en skön (ledig?) helg, kramar!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0