En dag med vänner

Det började faktiskt redan igår med att jag fick träffa fina vänner! Först var jag och fina vännen Jennie hemma och tog en fika. Var faktiskt ett tag sedan sist, men gud vad mysigt det var och verkligen på tiden! Vi passade även på att tömköra min fina Malva och hon var så duktig!! Snälla bästa Jennie som ställde upp med råd, tips och tömkörde henne såååå fint mot slutet, och stallhjälp fick jag ju också ;)

På kvällen for jag iväg och träffade gamla gymnasiekompisarna Jessica och Malin, Jessica bjöd på god mat och en galen katt höll oss sällskap ;) Tråkigt att maria inte kunde följa med, hon var tyvärr sjuk, men nästa gång då bara måste hon följa med. Vi tre hade i alla fall jätteroligt, som vanligt, pratade gamla minnen, snackade massa skit och pratade lite allvar. Två "bomber" (överaskningar) berättades, en av Malin och en av mig. Återkommer med dem senare, fniss ;)

Idag då var jag och ett gäng tjejer ute och red, Armani fick träffa sin bästa vän - Jennies häst Nemo - och var typ ganska laddad större delen och ridturen med en feg matte på ryggen, hahaha! Jättemysigt hade vi och hoppas det snart blir tur igen.
Alexander var hitom och tittade handboll (såklart, nu i VM-tider, det gick ju bra för Sverige idag i alla fall!) och umgicks lite. Trevligt som vanligt såklart.
Och nu ikväll har jag verkligen haft det så himla bra för fina Anna var uppe hos mig hela kvällen. Det var verkligen så mysigt att träffa henne i tisdags när hon precis hade kommit hem, men då var där ju så mycket annat folk också. Men ikväll var det bara vi två och vi har pratat så mycket och tittat (nåja, Anna tjutkikade mest, hahaha) på en läskig film på TV =)

Jag har så fina vänner och vissa betyder mer än andra. Dessa kommer jag bevara för alltid.
Nu ska jag hålla natt, det är visst min tur att gå upp tidigt med Milton imorgon.
Hoppas er helg är bra! Kramar


Kommentarer
Tvilling

Underbara vän <3

2011-01-23 @ 13:22:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0