Måndagslista nr 18 - Fullt ös medvetslös!

Hej vänner! det har varit hektiska dagar, så min måndagslista blev en dag sen. Den finns längst ner i inlägget ;)
Igår blev en galen dag, helt i onödan egentligen. Jag passade på att ta igen lite sömn på förmiddagen när Milton också sov. Lagom till lunch när jag fortfarande står i myskläder och Milton ska äta middag så ringer bästa E och ska bara kolla så jag inte glömt att det är föräldragrupp och att det är min tur att ordna fika - det börjar klockan 13. FAN tänkte jag (faktiskt!) för det är precis som vanligt, jag glömmer det VARJE gång. Kontigt egentligen,  för det är skitroligt att träffa bebisar, mammor och pappor så jag förstår inte varför jag glömmer just det.
Till råga på allt så fick jag inte igång bilen. Men det bästa var ändå att jag kom i tid tillslut ;) Och ja, jag är evigt tacksam över finaste E som påminde mig!

Idag började dagen med full storm! Låter så härligt, men kanske mindre härligt att vara ute i. Jag och Yda begav oss under tidiga förmiddagen till veterinären i Näsum. Inget allvarligt, bara vaccination. Men vi kör alltid till Näsum och ser det lite som en utflykt =) Och inte blir jag annat än stolt över min fina Yda. Hon är verkligen outstanding att ha med sig precis överallt och sköter sig alltid exemplariskt. Kalla det skryt, det är det också och nog får man skryta, om det är befogat.
Efter veterinärbesöket bölev det ett ärende till banken (mitt i allt kaos igår och jag skulle köpa den där nedrans fikan till föräldragruppen så går mitt bankkort sönder! FAN tänkte jag då igen, hahaha...) och en sväng hem till mina föräldrar och tog ut hundarna på en liten promenad. Körde inom Blomsterlandet och körde lite "homestaging-shopping i form av nya blommor, nya ljus och en låtsas-blomranka och jag tänkte såklart att detta, detta hade varit SÅ roligt att jobba med på riktigt!

Väl tillbaks i stan så stod det Storstädning med stort S på schemat. Ja, vi bpr bara i en tvåa (än så länge, wiii!!), men det är minsan en del att städa när man kör en riktig storstädning från golv till tak, typ. Enda fördel med att bo litet ;) Och senare i eftermiddag var det dags för lägenhetsvisning!! Jag var faktiskt nervös, men 3 stycken trevliga personer kom och tittade på vår lägenhet så det gick nog bra. Nu återstår väntan på möjliga bud, spännande!

Nu drar vi måndagslistan:

Igår, måndag (och tisdag!), var/är jag glad över...

...att folk har hört av sig på vår lägenhet!

...att jag och Yda skulle på utflykt till veterinären idag. Jag har ju alltid velat bli veterinär och jag uppskattar så att se hur de arbetar sådär lite på håll som det blir i väntrum och inne i behandlingsrummet. Dessutom var det ju som sagt bara vaccin och inget allvarligt egentligen och Yda är BÄST!

...att lägenheten är så fin nu och verkligen välstädad, så skönt är det att sitta här med gott samvete.

...på tal om gott samvete så sitter jag nu här med en stor mugg hallon-te och en skål med hallon-sorbet - för det är jag värd!

...jag har en så fin familj!!

...det är bra grejer på TV just nu ;)

...jag har fått så många nya vänner genom föräldragruppen. Det är jättehärligt och vi har verkligen roligt ihop!


Sådär ja, nu ska jag fortsätta titta på TV och jag hoppas det blir sängen tidigt idag, kan behöva det. Ha det gott, kramar!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0