KÄMPA by JP

Hej på er!

Jag var på ett jättefint kläd-party för ett litet tag sedan, vet inte om jag har berättat om det? Jag måste i vilket fall berätta det igen. Johanna, som tjejen heter som syr kläder, använder sömnaden som en form av terapi. Hon har en liten flicka som har cancer och sömnaden är hennes sätt att få annat att tänka på, att fly vardagen lite och dessutom bidra med något gott - 10 kronor per plagg går till barncancerfonden. Du bestämmer dessuom själv hur dina plagg ska se ut med färger, mönster, muddar, tryck, namn etc. vilket är både roligt och personligt.

Företaget heter KÄMPA och ni hittar henne HÄR . På hemsidan kan ni se vad  hon syr, beställa kläder och läsa lite mer om henne och hennes flicka. Ett fint sätt för oss alla att ge ett litet bidrag och samtidigt köpa något fint till oss själva eller någon annan.

 

Kläderna jag beställde till Milton var såååå fina! En kortärmad tröja med ugglor på och matchande tights med uggle-mudd. Jag beställde även en vändbar mössa, ena sidan är blå med vita moln och den andra sidan är full med gröna flodhästar - jag är så nöjd och kommer definitift beställa fler gånger - och vilken service dessutom!

 

 



Kommentarer
mrsjanuary

Tack för kommentaren på min blogg!

Och tack för tipset om barnkläderna, ska absolut ta och kolla in det. Är ju för en bra sak!

2011-02-15 @ 21:41:50
URL: http://www.mrsjanuary.blogspot.com
Anonym

Åhh... så fina kläder!

Gick in och tittade på bloggen och känner så mycket med dem!

Hoppas verkligen att tösen (hela familjen) orkar KÄMPA!

/Peppe

2011-02-15 @ 21:45:32
URL: http://[email protected]


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0