Fullt ös!

Är så imponerad av småbarnsföräldrar som hinner med så mycket - jag hinner inte med ett dugg känns det som!
Idag när Milton var på dagis (det gick för övrigt så himla bra att lämna honom där idag, han hade dessutom sovit bra där - ett gott tecken!) så pluggade jag med ett par tjejer från klassen, sedan hem och äta lunch och plugga lite till, någon gång där mellan kom även hö till hästarna, perfekt!
Sedan var det ner till dagis, var tanken alltså. Det ösregnade och bilen ville inte starta, jäkla bil var irriterad jag blev! Bara att vänta på att skuren skulle ge med sig och cykla ner istället.
Sedan var det några timmar Milton-time. Så när han är hemma och vakne blir det inget alls gjort, varken i hemmet eller med skolarbete. För det mesta är det faktiskt helt frivilligt, speciellt nu när vi inte har hela dagarna tillsammans. Jag är inte intresserad av att plugga eller städa när bara han och jag är hemma. Hellre umgås jag med honom.
Men så hänger ju då allt det där andra kvar över mig när han har somnat ;) Så här sitter jag nu i ett stökigt hem med studier att göra. Eller nä, jag har gjort det mesta nu.

Ida fick jag i alla fall otrolig hjälp!! Svärfar svägerska Susanne var hr och drog igång mitt ena projekt sätta-stolpar-till-ny-hage-projektet, sedan kom Marcus hem från jobbet och hjälpte till och sedan kom min pappa också - tack snälla älskade ni fyra, ni vet inte vad all hjälp jag får betyder!! Hade gärna varit ute och hjälpt till, men någon måste vakta ett busigt barn inne i huset ;)

Imorgon är det hemstudier för i stort sett hela slanten. En vända på morgonen till stan med bilen, men i övrigt blir det studier för fulla muggar. Milton på dagis och då gäller det att passa på.
Nu strax bingen, herrejisses, vad har hänt med mina sena kvällar?! Jag är helt färdig redan vid 22, hahaha!
KRAM på er!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0