Ja må jag leva.....

Ja idag är det ju min dag! Fast snart är den över ;) Har haft en toppen-dag och tänkte bara berätta i korthet, har knappt använt kameran idag mer än i morse så så mycekt bilder blir det inte. Ska sno några av syster sedan och fota mina fina presenter imorgon kanske.
Men dagen idag har varit helt perfekt! I morse sjöng världens bästa Marcus för mig och givetvis fick jag frukost på sängen. Milton var mest intresserad av flaggorna på brickan, hahaha! När jag åt sprang Marcus och fotade mig med kameran, yeah skitbra bilder på en mycket nyvaken Fanny, eller inte ;) Men snällt av honom, han vet att jag älskar att fota och idag var det ju min tur att vara på den sidan kameran.

Vi for ganska snabbt till Vinslöv och körde först en snabb vända till hästarna innan jag körde upp till svärmor och fick en kopp te och pratade lite. Lämnade sedan Milton där och for till hästarna själv igen. Jag hade bestämt mig för att rida idag och det gjorde jag med. Armani och jag red upp till vårt hus. Vilken speciell känsla att rida upp där och tala om för Armani att här ska vi snart bo, du och jag och de andra. Inte för att han förstod så mycket av det, men det värmde gott i mig att kunna säga det.

Efter stallet åkte jag för att hämta Milton igen och eftermiddagen började med ett snabbt födelsedagsbesök av världens bästa Alexander som gratulerade mig och jag mig present, han är bra snäll han! Resten av eftermiddagen spenderades med "latte-mammorna" och barnen, så mysigt och som jag har saknat dem!! Är så glad att jag lärt känna dessa! Vi hade ett riktigt mysigt litet kalas för tre av oss fyra mammor fyller år nu inom en veckas tid =)

I kväll har vi varit hos mamma och pappa, vilket jag hade bestämt sedan tidigare. Det var som mamma  och jag sa, egentligen behövs inga direkta presenter, att få slippa laga mat och städa för att ha folk hos sig är nog med present bara det - så underbart skönt att bli uppassad och inte behöva göra något själv, bara det är värt mycket.
Jag fick ju presenter ändå, som jag bara måste visa er imorgon! Fick även present av Milton idag som jag också kommer visa er senare, han vet vad mamma vill ha ;)
Och så fick jag en överrasknings-bukett med underbara tulpaner av en annan bästa vän, han är verkligen en pärla och detta var en stor överraskning. Jag som älskar tulpaner blev mycket glad och är mycket glad över de fina vännerna jag har!

Nu sitter vi här i soffan, jag och min Marcus och min Yda. Milton sover gott i sin säng och det är bara så mysigt att sitta här, surfa runt lite, blogga lite och hålla kväll, slappna av lite för att sedan krypa till sängs och sova.
Hoppas att även er dag har varit bra och att det är bra med er alla. Kramar från mig till er!


Kommentarer
Louise

Grattis! :)

2011-04-07 @ 19:54:58
URL: http://wizy.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0