Höstliga funderingar...

Sitter och funderar på vad jag ska göra till hösten och vad jag ska bli när jag blir stor ;) Är så himla mycket jag ändå måste ha i åtanke. Jag har Milton och vi har köpt hus, jag kan inte bara åka iväg och studera hur länge jag vill eller var jag vill. Detta begränsar mina möjligheter en del. Har hittat några utbildningar som jag hemskt gärna vill gå, men sedan ska jag komma in också. Och så måste jag pendla en bit, oavsett.
Hur får man ihop dagistiderna?
Hur får man ihop vardagen?
Hur hinner man med allt?
Hur har man råd?

Massor, massor, massor med frågor snurrar i mitt huvud just nu och jag har bara ett par dagar på mig innan allt ska vara klart, sökt och inne. Jag ÄR verkligen glad över att vi fick barn, innan jag återupptog studierna. Vi har ju alltid sagt att vi vill ha barn ganska tidigt i livet, vilket vi är så glada och tacksamma över att vi fick också! Men givetvis är det Milton jag har i åtanke allra allra mest nu när studier kommer på tal igen.
Dock har jag pratat med flera studerande mammor och de säger att tid för barnen har man, faktiskt nästan mer än när man jobbar, eftersom man som student ofta kan styra sina tider mer än när man arbetar. Jag hoppas innerligt att detta stämmer även i vårt fall! Givetvis har Milton världens bästa pappa, men Marcus jobbar ju en hel del och butikstider är sådär lagom roliga, de passar inte så bra med en liten på dagis alla gånger ;)

Nu ska jag sätta mig ner och spåna på mitt personliga brev. I eftermiddag blir det till att kopiera papper som ska skickas iväg, phu - varför är jag ute i sista sekund?! Att jag aldrig lär mig!
Nej nu får jag sätta fart, innan Milton vaknar. Kram på er!


Kommentarer
Lilla A

Nu blir man ju lite nyfiken, vad är det för utbildningar?

2011-04-13 @ 23:23:27
URL: http://lillahusetpalandet.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0