100% storstädning

Hej på er! Skulle egentligen iväg idag till min vän och Miltons vän en bit iväg, men tyvärr blev det inte så vilket jag är sååå ledsen över. Men vi ska försöka hitta ett nytt datum snart hoppas jag!
istället roar jag mig med storstädning. Började så smått i morse när Milton och jag hade gått upp, men i mellan var det dags för frukost och lite mys så så mycket städning blev det inte då. När Marcus for till jobbet och det Milton hade somnat så drog jag igång på riktigt. Nu är det mesta färdigt, sista disken kvar och lite dammtorkning i köket, men det tänkte jag faktiskt ta när Milton har vaknat. Nu ska jag bara sitta här och surfa lite och titta på Pippi Långstrump som tydligen visas på Tv4, jag älskar Atrid Lindgrens alla sagor!

I eftermiddag blir det påskmiddag hos mina föräldrar, ska bli riktigt mysigt. Känns lite surt att sitta inne i lägenheten nu eftersom vädret är så fint, men Milton sover ju på balkongen så jag kan inte gå ut direkt, varken där eller nedanför lägenheten ;) Så jag får väl passa på att vara utomhus i eftermiddag istället.

Hoppas allt är väl med er. Kram från mig och GLAD PÅSK!! Får ni några påskägg i år förresten? Milton kommer ju givetvis att få och jag hoppas innerligt att jag också får, precis som alla andra år, hahaha!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0